Vand Nuci Altoiti Franta


Oferta speciala!

La plantatiile de peste 1ha, pretul este negociabil.
Pentru un viitor verde care sa te sustina, planteaza nuci altoiti
<Inapoi...
BURETELE DE BAIE NATURAL
Fructele proaspete, bogate în mucilagii, erau considerate ca emoliente, iar în stare uscată se foloseau odinioară în chirurgie ca absorbant; a rămas și azi foarte apreciat ca burete de baie, în ciuda apariției celor din mase plastice, față de care are calități superioare.
                       Microdermoabraziunea (frecarea pielii cu un obiect usor abraziv)
Microdermoabraziunea mentine pielea sanatoasa
-Pielea este oglinda sanatatii noastre, a stilului de viata, a igienei si asa mai departe. Mai exact, daca analizam atent pielea cuiva, mainile, tenul si aspectul acesteia la general,deja putem trage anumite concluzii privind modul de viata al persoanei respective, starea de sanatate, putem intui varsta etc.
  -Pielea este cel mai mare organ, din punct de vedere medical si substantele care vin in contact cu pielea sunt la fel de importante ca si cele care sunt introduse in organism prin alimentatie. Substantele naturale sunt acelea care nu au fost prelucrate din punct de vedere chimic, sau au fost prelucrate intr-o foarte mica masura. Ele nu contin adaosuri de chimicale sau ingrediente sintetice, si din acest motiv sunt blande pentru piele si in acelasi timp si eficiente, fara a avea efecte secundare notabile.
   Microdermoabraziunea ,desi acum este folosita si in cosmetica, este mai mult un tratament medical folosit pentru  pielea  sensibila ,la eliminarea ridurilor,celulitei sau tratarea acneei etc. Insa aceasta tehnica trebuie practicata zilnic, cel putin o data pe zi.
  De asemenea aceasta tehnica ajuta la : eliminarea straturilor superficiale ale pielii,  inlaturarea prafului, a sebumului imbatranit, a transpiratiei, a celulelor moarte, a bacteriilor si a diverselor produse cosmetice aplicate,ducand la activarea secretiei sebumice,astfel ca microdermoabraziuea presupune o serie de avantaje dupa ce s-a apelat la aceasta.
  Aflam din reviste, de la televizor, radio ori internet tot felul de trucuri privind ingrijirea pielii, suntem asaltati de o gama larga de produse cosmetice care mai de care mai interesante privind efectele, insa cu toate trucurile pe care le folosim totusi parca uneroi rezultatele nu sunt cele promise, parca undeva ne scapa misterul pielii frumoase. Daca alimentatia este un factor extrem de important pentru frumusetea pielii ("Alimente pentru o piele frumoasa"), totodata la fel de importanta este si cunoasterea secretelor despre ingrijirea pielii pe care, ar trebui sa le luam in seama.
   Cel mai bine este sa folositi aceste tehnici inainte de aparitia ridurilor. Caci dupa ce deja s-au instalat acestea  pot fi eliminate mai greu.
      Tenul imbatranit: incepe sa apara dupa varsta de 25 de ani, prin scaderea secretiei sebumice, a gradului de hidratare, a tonusului muscular si a circulatiei sangvine. Toate aceste aspecte se cumuleaza ducand la aparitia ridurilor si a aspectului de piele zbarcita.
     Cremele au mai mult efect hidratant ceea ce face ca aparent ridurile superficiale sa dispara, insa buretul de baie are efect stimulator asupra mezodermei, cea care "hraneste" epiderma prin vasele de sange pe care le contine.
      Epiderma - stratul superficial al pielii - nu este vascularizat, ca urmare se va hrani prin difuziunea nutrientilor din straturile subiacente ajunsi acolo prin vasele de sange. Epiderma este "asezata" pe o membrana bazala care functioneaza precum o sita, foarte selectiva, nelasand microorganismele aflate pe piele sa patrunda in organism.
      Aceasta membrana selectiva nu poate lasa  unele substante sa patrunda ori permeabilitatea pentru ele este mica, asa se intampla si in cazul folosirii cremelor .  Alaturi de o alimentatie adecvata, de consumul vitaminei C (lupta natural impotriva ridurilor prin stimularea secretiei de colagen), buretii de baie  sunt foarte importanti, caci ei ajuta la frumusetea pielii din exterior, insa  vor avea  aceeasi "putere" precum nutrientii ce patrund in piele de la "interior".
      Daca va veti spala pielea si tenul folosind sapun fin si un buretel fin abraziv veti constata cum in timp de cateva luni majoritatea problemelor tenului si pielii dumneavoastra dispar, chiar si cosurile (a nu se confunda prezenta cosurilor cu acneea, ce presupune o infectare cu bacterii mult mai rezistente la substantele dezinfectante si antibiotice uzuale), mai ales ridurile.
       ATENTIE:
      Secretiile sebumice  si vitamina C din fibrele buretilor de baie naturali au o putere de reactie  asupra pielii limitata in timp ,de aceea este bine schimbarea lor la un interval de 3-4 luni.
             Ingrijirea pielii
o Praful, murdaria, poluantii si alti agenti nocivi patrund in corp prin piele mult mai usor decat pe cale alimentara,daca nu avem o piele sanatoasa.
o Acest produs ajuta la ingrijire faciala si are drept scop relaxarea, curatarea, tonifierea si rejuvenarea pielii,asta presupunind:
1.Curatarea- presupune inlaturarea prafului, a sebumului imbatranit, a transpiratiei, a celulelor moarte, a bacteriilor si a diverselor produse cosmetice aplicate,ducand la activarea secretiei sebumice
2.Tonifierea-urmeaza de obicei curatarii pentru indepartarea prafului si a urmelor de lipide, si ajuta la restaurarea pH-ului natural al pielii
3. Relaxarea
4. Extragerea punctelor negre;
5. Masajul - refacerea tonusului muscular si a circulatiei sanguine la nivelul pielii
   Buretii de baie naturali au un continut ridicat de -Vitamina C ce lumineaza pielea si ii ofera o aparenta de claritate.
  Odata inceput acest tratament cu buretii de baie naturali, organismul tau iti va multumi si te vei simti mult mai bine ,in combinatie cu cosmeticele naturale ce contin extracte de fructe, vitamine si minerale de provenienta strict naturala.
    Fiind produsi si crescuti in conditii absolut naturale ,fara  concentrate chimice  si intr-un ambient natural  va garantam  ca folosirea lor va va aduce doar beneficii sanatatii , frumusetii  tenului  si pielii d-stra.

                                 

Compoziție chimică: întreaga plantă conține substanțe amare (cucurbitacin B); semințele conțin saponozide care prin hidroliză dau acid oleanolic și o triterpen-sapogenină neutră, galactoză, arabinoză, xiloză și ramnoză;fructul,are un continut ridicat de vitamina C si secretii sebumice.
Acțiune farmacodinamică - utilizări terapeutice: acțiunea specifică acestei plante  a fost studiată intens. În trecut se utiliza empiric rădăcina ca purgativ.
Comanda acum!
PRODUCATOR
Ovidiu Lazar