Pentru un viitor verde care sa te sustina, planteaza nuci altoiti
Firma noastra este membra a firmei Linard Franta si comercializeaza puiet de nuc, fiind singura firma din Romania pe acest domeniu si care se ocupa de comercializarea acestor specii.
Nucicultura este una dintre cele mai valoroase culturi, oferind in acelasi timp plante pomicole tehnice, ornamentale si ameliorative. Pentru ca si cultura nucului sa devina profitabila si atractiva noi va punem la dispozitie diverse soiuri, mai productive si cu fructe de calitate.

Nucul face parte integranta din viata si fiinta noastra nationala si a-l lasa sa se ofileasca sau, sa se piarda, ar insemna sa ne pierdem pe noi insine la toate cele trei timpuri - trecut, prezent si viitor, el ne-a insotit existenta de-a lungul secolelor, ne-a pazit si innobilat casele, ne-a ajutat cu hrana, lemn si umbra, ne-a tinut prietenie la botez, cununie si adormire vesnica.

In cadrul firmei nostre gasiti una din cele mai vechi specii pomicole -NUCUL-, cu o importanta economica si sociala deosebita, datorita valorii alimentare a fructelor sale, calitatii superioare a lemnului, folosirii celorlalte organe ale lemnului (frunza, scoarta, endocarp, lastari) ca izvor de materie prima pentru industria chimica, farmaceutica si ca specie decorativa si eco-ameliorativa de mare efect.

NUCUL INSEAMNA BOGATIE, FRUMUSETE SI ... ECOLOGIE

Vand Nuci Altoiti Franta