Nuci altoiți de vânzare

Nuci

În cadrul firmei noastre găsiți una din cele mai vechi specii pomicole, cu o importanță economică și socială deosebită, NUCUL.

Nuci altoiți. Castani. Aluni. Nuc forestier. Livadă proprie.

Despre nuci

Nucicultura este una dintre cele mai valoroase culturi, oferind in acelasi timp plante pomicole tehnice, ornamentale si ameliorative. Pentru ca si cultura nucului sa devina profitabila si atractiva noi va punem la dispozitie diverse soiuri, mai productive si cu fructe de calitate.
 
Nucul face parte integranta din viata si fiinta noastra nationala si a-l lasa sa se ofileasca sau, sa se piarda, ar insemna sa ne pierdem pe noi insine la toate cele trei timpuri – trecut, prezent si viitor, el ne-a insotit existenta de-a lungul secolelor, ne-a pazit si innobilat casele, ne-a ajutat cu hrana, lemn si umbra, ne-a tinut prietenie la botez, cununie si adormire vesnica.
 
In cadrul firmei nostre gasiti una din cele mai vechi specii pomicole, cu o importanta economica si sociala deosebita, datorita valorii alimentare a fructelor sale, calitatii superioare a lemnului, folosirii celorlalte organe ale lemnului (frunza, scoarta, endocarp, lastari) ca izvor de materie prima pentru industria chimica, farmaceutica si ca specie decorativa si eco-ameliorativa de mare efect.
Produse

SOIURI COMERCIALIZATE

Fernor®

Chandler

Franquette®

Fernette®

Lara®